ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Οι τιμές του triantafyllou-home.gr μπορεί να διαφέρουν με αυτές του φυσικού καταστήματος.

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.
100978703000

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, με τους παρακάτω τρόπους:

  • Ηλεκτρονική online παραγγελία – αγορά μέσω του triantafyllou-home.gr
  • Στέλνοντας e-mail στο sales@triantafyllou-home.gr
  • Τηλεφωνικά στον αριθμό 210 9588895-6945019137 (δείτε ωράριο λειτουργίας**)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εάν η παραγγελία δεν γίνει ηλεκτρονικά, τα στοιχεία που πρέπει να υποβληθούν είναι:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση
  • Ταχυδρομικός κώδικας
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 

Εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τότε γίνεται η εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Alpha bank

IBAN : GR6701401160116002002026701
Όνομα δικαιούχου :Τριανταφύλλου Δημήτριος

Εθνική τράπεζα

IBAN : GR7801100760000007600626779
Όνομα δικαιούχου :Τριανταφύλλου Δημήτριος

Ενημέρωση: παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα email ή τηλεφωνικά όταν πραγματοποιήσετε την πληρωμή για την άμεση εξυπηρέτησή σας. (Όταν ενημερωθούμε για την πληρωμή και γίνει επιβεβαίωση γίνεται και η αποστολή της παραγγελίας σας.) Παρακαλούμε η κατάθεση του ποσού να γίνεται εντός 4 εργάσιμων ημερών. Μετά δεν υπάρχει εγγύηση δέσμευσης των εμπορευμάτων της παραγγελίας.

Προσοχή: Όταν η αποστολή γίνεται με πρακτορείο στην επαρχία (Με πρακτορείο αποστέλλονται όλα τα ογκώδη προϊόντα) γίνεται η κατάθεση μόνο της αξίας του προϊόντος. Τα μεταφορικά καθορίζονται από το εκάστοτε πρακτορείο και πληρώνονται με την παραλαβή.

Προσοχή: Όταν η κατάθεση γίνει μέσω άλλης τράπεζας και όχι Eurobank, Πειραιώς, Εθνικής ή Alpha αντίστοιχα τότε η τράπεζα κρατάει προμήθεια στην συναλλαγή. Η προμήθεια επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση επιβάρυνσης στο κατάστημα η παραγγελία δεν γίνεται δεκτή. Επίσης σε αυτή την περίπτωση η επιβεβαίωση της συναλλαγής μπορεί να γίνει μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Όταν η παραγγελία αφορά χαλιά ή διαδρόμους σε επιθυμητές διαστάσεις είναι αναγκαία η εξόφληση της μισής αξίας του προϊόντος για την επικύρωση της παραγγελίας. Και δεν γίνεται δεχτή η επιστροφή σε αυτά τα προϊόντα.

Ακυρώσεις-Επιστροφές:

Α) Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα που έχετε παραλάβει μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 14 ημερών, εφόσον αυτά βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Στην επιστροφή τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος με προϊόντα αντίστοιχης αξίας. (Επιστροφές δεν γίνονται σε προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας για τον πελάτη ή αν η συσκευασία του εμπορεύματος έχει παραβιαστεί)

Β) Σε περίπτωση που το προϊόν το παραλάβετε ελαττωματικό ή σε κακή κατάσταση αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί την αντικατάσταση του προϊόντος επιστρέφεται το ποσό που έχει πληρώσει.

Γ) Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία που έχετε κάνει παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό τηλεφωνικά ή με ένα email. (Δεν μπορεί να γίνει ακύρωση σε παραγγελία που έχει ήδη αποσταλεί)

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αφορά παραγγελίες με επιλογή τρόπου αποστολής courier

Εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή εξοφλείτε το ποσό της παραγγελίας σας με την παραλαβή (η αντικαταβολή χρεώνεται +2,5 ευρώ )

Προσοχή: Η αντικαταβολή δεν ισχύει όταν η αποστολή γίνεται με πρακτορείο στην επαρχία.